Yksityisyys

Vera&John tekee kaikkensa suojatakseen kaikkia yksityisiä tietoja joita päätät luovuttaa meille ("Henkilötiedot"). Henkilötiedot ovat kaikki tiedot sinusta kuten nimesi, osoitteesi, syntymäaikasi, korttitietosi ja mikä tahansa muu tieto minkä luovutat meille. Vera&John pyrkii takaamaan, että kaikki henkilötiedot mitä luovutat meille on tietosuojattu ja käsitelty yksityisyysmääräysten mukaisesti maissa missä toimimme. Niinpä, Vera&John antaa sinulle tiedoksi kuinka me käytämme edellä mainittuja henkilötietojasi.

Onko henkilötietosi kerätty nettisivumme kautta?

Jos luovutat nimesi ja osoitteesi julkisessa kohdassa tällä sivustolla saadaksesi lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme, saatat vapaaehtoisesti luovuttaa henkilötietojasi.Sinua pyydetään luovuttamaan henkilötietojasi rekisteröityessäsi Vera&John sivustolle. Jos olet jo Vera&John kasinon jäsen ja olet jo avannut tilin meillä, sinun tulee syöttää salasana, voidaksesi kirjautua Vera&John sivustolle.

Kuinka käytämme henkilötietojasi?

Käsittelemme henkilötietojasi voimassa olevan tietosuojalainsäädännön puitteissa. Vera&John käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin; tilisi hallintaan, ylläpitääkseen tiliäsi ja asiakirjoja, seuratakseen sivuston käyttöastetta ja palvelun laatua, sekä tiedoittaakseen sinua tuotteistamme ja palveluistamme joista saatat olla kiinnostunut ("tarkoitukset").

Kaikki tallenteet ovat Vera&John kasinon omaisuutta ja niitä voidaan käyttää edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Taataksemme hyvän ja tasokkaan palvelun, saatamme tallentaa kaiken yhteydenpidon, oli se sitten kirjeitse tai sähköpostitse ("tallenteet"). Sähköpostia ei ole salattu julkisella eikä yksityisellä puolella tätä sivustoa. Vera&John suosittelee, että et luovuta henkilötietojasi sähköpostitse.

Henkilötietojesi luovuttaminen

Henkilötietosi voidaan luovuttaa kolmannelle osapuolelle, jonka tarkoituksena on käyttää tietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin. Tietojasi voidaan myös luovuttaa meidän ja näiden kolmansien osapuolten ulkopuoliselle taholle, jos on syytä epäillä laitonta toimintaa. Tietoja voidaan luovuttaa lain määräämissä puitteissa valtiolle, poliisille, sekä ulosottoviranomaisille.

Tulemme myös luovuttamaan henkilötietosi kolmannelle pelialalla toimivalle osapuolelle, jonka kanssa meillä on suhde jakaa pelaajatietoja markkinointitarkoituksiin. Täten hyväksyt edellämainitun.

Suostumus

Luovuttamalla henkilötietosi rekisteröityessäsi sivustollemme, annat suostumuksen Vera&John kasinolle käsitellä ja luovuttaa henkilötietojasi tavoin kuin edellä mainitusti on määritelty. Jos toivot muuttaa, määrittää tai rajoittaa suostumustasi miten tahansa, ole hyvä ja ilmoita siitä meille kuten asiakastuki-sivullamme on ohjeistettu. Kiitos!

Apua

Ota yhteyttä

Apua
00:00
Quantcast